Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/formosam/public_html/phpBB3/includes/bbcode.php on line 112
FormosaMBA 傷心咖啡店 • 檢視主題 - GWD還是二次OG?急問!

GWD還是二次OG?急問!

二戰和多戰考友探討經驗教訓, 專業分析考生備考誤區, 機經, 臨考叮嚀

版主: shpassion, Traver0818

GWD還是二次OG?急問!

文章feelingjekki » 2008-10-27 18:23

我是一個新手
完全就是從頭開始的新手
自修一個月來
我目前已經快把OG做完了
就剩紫色和綠色的那兩本大約三分之一
我因為十二月就要考了
十月開始讀
我自己知道時間不夠 
所以本來想說以OG為最基本功
打算寫完後 再看一次

但最近偶然得知
有人是直接寫GWD
因為那個夠難 夠多

我開始不知道該怎麼辦了
我以為OG只要做熟 還是可以得高分
但是
我現在很害怕那會不會不夠 加上我又沒補習
我想問各位
我到底是要把剩下的時間再看一次OG 把它念熟
還是我該做GWD?
我還寫申請學校的近五十篇ESSAYS
真的時間很緊

請大家幫幫我
該怎麼辦呢?
feelingjekki
新手會員
新手會員

Re: GWD還是二次OG?急問!

文章A級垂耳兔 » 2008-10-27 20:16

OG again or PP~~~WITHOUT GWD~~~
頭像
A級垂耳兔
高級會員
高級會員

文章yrd » 2008-10-29 20:58

why without GWD????
yrd
新手會員
新手會員

文章leafage » 2008-10-29 22:29

yrd \$m[1]:why without GWD????

I think that's because GWD is not an official material for GMAT preparation. For each questions in OG, you can easily find official comments that you should utilize to lay your foundation. As for Prep, those questions are official released and believed to be more organized than GWD is. Tons of discussions are also available through out the net.

That's why I agree with 兔大, standing for using OG and Prep.
leafage
中級會員
中級會員

文章A級垂耳兔 » 2008-10-29 23:08

Sorry for that I made misleading.

I think that, for the beginner, OG and PP are good materials for enhancing ability.
Before GWD, it's a good way to practice PP in priority.
頭像
A級垂耳兔
高級會員
高級會員

文章s934527 » 2008-11-20 22:43

了解
s934527
初級會員
初級會員

回到 GMAT 機經分享 / 考試心得經驗談

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客